Kontorsstäd Västerort

RING OSS - 08-124 202 60

Städning

Vi är specialister på städning och konstorsstäd i Västerort! Vi erbjuder nämligen en rad nischade städtjänster för kontor och kan därmed hjälpa er med både kontorsstäd och städning av andra kommersiella ytor eller arbetsmiljöer. Kontakta oss idagVi kan allt om kontorsstäd i Västerort.

Kontorsstäd i västerort

Vi leverar högkvalitativa tjänster inom städning, såsom kontorsstäd i Västerort! Med lång och gedigen erfarenhet av branschen har vi nämligen inte bara hunnit med att samla på oss bred kunskap utan även ett brett kontaktnät. På så sätt kan vi inte bara lite om allt, vi är experter på allt vi gör.

Vi riktar oss till företagskunder och hjälper er med all sorts städning av kontorsmiljöer och arbetsplatser. Vi erbjuder dessutom städtjänster i hela västra Stockholm, med andra ord: hela Västerort! Hur kan vi bistå er med kontorsstäd i Västerort? Vi har städlösningar för alla! 

Företagsstädning för alla behov

Vi vänder oss till företagskunder och levererar både skräddarsydda helhetslösningar och enskilda tjänster inom all slags städning av kontor hos både små och stora företag – oavsett när, var och hur ni önskar. Med det sagt kan vi hjälpa er vare sig ni önskar städning alla dagar i veckan eller bara några få, både dag och kvällstid, vardag som helg! Det är självklart ni som företag som bestämmer hur ofta eller sällan ni önskar städning hos er. 

Våra tjänster inom städning

Vi hjälper er med all slags städning inom kontorsstäd i Västerort! Med andra ord erbjuder vi flera olika städjänster och kan bistå med vår expertis vid samtliga städuppdrag, både när det kommer till städning av kontor såväl som städning av andra kommersiella ytor eller arbetsmiljöer. 

Exempel på några av våra städtjänster inom kontor är:

 • Damsugning av golv och mattor.
 • Våttorkning av golvytor.
 • Avtorking av diverse fria ytor.
 • Dammtorkning av mer svåråtkomliga ytor.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Övrig rengöring och service inom städning.
 • Fläckborttagning på dörrar, karmar och väggar m.m.
 • Påfyllning av diverse material. 
 • Spegel- och fönsterputsning.

Vi kan även erbjuda städning av andra kommersiella ytor:

 • Lagerstädning
 • Butiksstädning
 • Trappstädning
 • Flyttstädning

Behöver ni hjälp med städning? Kontakta oss för all typ av lokalvård inom kontorsstäd i Västerort! 

Städning med nöjd-kund-garanti

Det viktigaste för oss är nöjda kunder! Därför erbjuder vi både avtal utan bindingstid och en nöjd-kund-garanti på alla våra tjänster inom städning såsom kontorsstäd i Västerort. Dessutom bjuder vi även på ett kostnadsfritt första besök hos er på er arbetsplats innan vi tecknar avtal. Dels för att vi ska kunna ge er en realistisk offert och dels för att ni ska känna er trygga med att anlita oss. Detta genom att försäkra er om att ni får rätt städning – till rätt pris. Besöket följs sedan upp av ett erbjudande och förslag på vad vi kan göra för er inom kontorsstäd i Västerort! 

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och strävar alltid efter att leva upp till och överträffa era förväntningar. Hur kan vi hjälpa er med kontorsstäd i Västerort? Vi finns här för er, alltid redo att kavla upp ärmarna och hjälpa er att städa era kontorsmiljöer och arbetsplatser.

Kontakta oss redan idag för att höra mer om vad vi kan göra för just er när det kommer till städning såsom kontorsstäd i Västerort! Vi diskuterar gärna vidare och ger tips och råd för att hitta den lösning som passar just er, utifrån era behov och förutsättningar. Välkomna! 

Flagom Allservice AB


Enspännargatan 36
165 57 Hässelby

08-124 202 60

[javascript protected email address]

556927-1116


Kontorsstäd

Städning


logo-image

Om Oss

Vi sysslar med kontorsstäd på ett klimatsmart sätt och använder de golvstädningsmaskiner som krävs för en både noggrann och effektiv städning. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Flagom Allservice AB

Org nr: 556927-1116
Enspännargatan 36
165 57 Hässelby
Tel: 08-124 202 60

Hitta hit