Kontorsstäd Västerort

RING OSS - 08-124 202 60

Om oss

Välkommen till Flagom Allservice AB! Vi är specialister på kontorsstäd i Västerort. Vi erbjuder nämligen specialiserade städtjänster för kontor och hjälper företagskunder med stora som små städuppdrag. Med andra ord utför vi kontorsstädning i alla dess former och bistår med vår expertis oavsett behov eller storlek på uppdrag. Vårt städbolag är baserat i och utgår från Hässelby, men vi arbetar självklart med hela Västerort som arbetsfält. Vad kan vi göra för er? Kontakta oss redan idag för att höra mer! Vi kan allt om kontorsstäd i Västerort!

Kontorsstäd Västerort

Vi hjälper er med kontorsstädning i Västerort! Vi utgår från Hässelby men hjälper självfallet kunder i hela Västerort, såsom i Spånga och Vällingby. Vi riktar oss främst till företag och anlitas således av företagskunder för städning av allt från kontor till butik och lager.

Precis som företagsnamnet indikerar är vi ett mångsidigt städföretag som kan hjälpa er med allt inom service och städning av kontor. Behöver ni hjälp med kontorsstädning i Västerort? Kontakta oss idag. Hur kan vi hjälpa er med kontorsstäd i Västerort?

Önskar ni hjälp med annan städning kan vi dessutom erbjuda tjänster inom: butiksstädning, trappstädning, lager- och lokalstädning, flyttstädning samt städning av övriga kommersiella ytor. På så sätt har vi städtjänster för alla! Välkommen att kontakta oss för kontorsstäd i Västerort.

100% nöjd-kund-garanti

Vi har alltid kundens bästa i fokus! Därför arbetar vi ständigt med att själva bli bättre, för att göra allt vi kan för att erbjuda våra kunder en kundupplevelse utöver det vanliga. Med andra ord strävar vi alltid efter att inte bara tillgodose era behov, utan även överträffa era förväntningar vid kontorsstäd i Västerort.

Vi värderar kvalitet, noggranhet och kundnöjdhet. Något som syns i allt vi gör! Vi erbjuder dessutom alltid en 100 procent nöjd-kund-garanti på alla våra städtjänster. Självklart har vi som städbolag även ansvarsförsäkring så att ni kan känna er trygg med att anlita oss. Som om inte det vore nog, bjuder vi även på ett första besök på ert kontor innan vi tecknar avtal, för att ni som kund ska känna er trygg med att rätt tjänster utförs – till rätt kostnad. Detta för att kunna ge er en realistisk offert utifrån en egen bedömning och följa upp besöket med ett erbjudande och prisförslag på kontorsstäd i Västerort. 

För ett lyckat samarbete

Vi värnar om våra kunder och förespråkar alltid en rak och tydlig kommunikation vid kontorsstäd i Västerort. Självklart är vi lyhörda inför era önskemål och tar tacksamt emot tankar, idéer och funderingar längs vägen. Detta eftersom vi tror på transparens för ett lyckat (sam)arbete! Med det sagt är vi alltid redo att kavla upp ärmarna och göra allt i vår makt för att kunna tillgodose just era behov. Kontakta oss för kontorsstäd i Västerort!

Behöver ni hjälp med kontorsstäd i Västerort? Kontakta oss! Hos oss får ni alltid personligt anpassad service, helt efter era behov och önskemål. Vi tar emot alla uppdrag där inget uppdrag är varken för stort eller för litet för oss! Förutom kontorsstädning städar vi även butiks- och lagerlokaler. Välkomna.

Flagom Allservice AB


Enspännargatan 36
165 57 Hässelby

08-124 202 60

[javascript protected email address]

556927-1116


Kontorsstäd

Städning


logo-image

Om Oss

Vi sysslar med kontorsstäd på ett klimatsmart sätt och använder de golvstädningsmaskiner som krävs för en både noggrann och effektiv städning. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Flagom Allservice AB

Org nr: 556927-1116
Enspännargatan 36
165 57 Hässelby
Tel: 08-124 202 60

Hitta hit