Kontorsstäd Västerort

RING OSS - 08-124 202 60

Kontorsstäd

Vi är experter på kontorsstäd i Västerort! Vi erbjuder nämligen alla sorters städtjänster för kontor och kan därmed bistå med vår expertis vid kontorsstäd i alla dess former – stort som smått. Med andra ord utför vi uppdrag inom all slags städning av kontor och hjälper er oavsett hur stort eller litet såväl behovet som uppdraget är. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi kan allt om kontorsstäd i Västerort!

Kontorsstäd Västerort

Vi utför städning av kontor hos stora som små företag, där våra erfarna medarbetare tillika skickliga städare säkerställer en ren och fräsch kontorsmiljö. Oavsett om det gäller daglig städning eller storstädning vid behov. Hur kan vi hjälpa just er med kontorsstäd i Västerort?

Att ha ren arbetsplats är något som alla behöver för att kunna göra ett bra jobb. Därför finns vi här för er! Låt oss göra vårt, så att ni kan göra ert. Vi har all nödvändig personal och utrustning för ändamålet. Vi utför kontorstäd i Västerort både effektivt och miljövänligt, personligt anpassad efter era behov och önskemål.

Tjänster vi erbjuder inom kontorsstäd

Vi erbjuder all typ av kontorsstädning, med flera olika sorters städtjänster för kontor. Med det sagt kan vi hjälpa er med det mesta, om inte allt, inom kontorsstäd i Västerort! 

Exempel på några av våra tjänster inom kontorsstädning i Västerort är:

 • Tömning av papperskorgar och andra behållare.
 • Avtorkning och dammtorkning av fria ytor på skrivbord, receptionsdisk och dylikt.
 • Putsning av fönster och speglar.
 • Påfyllning av toalettpapper, pappershanddukar samt flytande tvål och handdesinfektion.
 • Dammsugning av golv och mattor, samt fuktmoppning av golvytor.
 • Avtorkning av mer svåråtkomliga ytor, telefoner, fönsterbänkar, hyllor m.m.
 • Diverse rengöring, fläckborttagning och övrig service inom kontorsttäd. 

I tillägg kan vi även hjälpa er med städning av andra kommersiella ytor:

 • Trappstädning
 • Butiksstädning
 • Lagerstädning
 • Flyttstädning

Vi hjälper er med kontorsstäd i Västerort! Oavsett om ni önskar enstaka, flera eller samtliga av våra städtjänster för kontor. Kontakta oss idag. 

Klimatsmart kontorsstädning 

Vi sysslar med kontorsstäd i Västerort på ett klimatsmart sätt! Vi arbetar nämligen miljömedvetet genom att använda oss av miljövänliga produkter för minsta möjliga miljöpåverkan. Självklart ingår alltid allt städmaterial och utrustning. Som om inte det vore nog har vi dessutom de golvstädningsmaskiner som krävs för en både noggrann och effektiv städning. Något som sparar både tid och energi! Hur smart är inte det? Utöver hållbarhet, värnar vi även om våra kunder och värderar kundnöjdhet. Därför har vi allt ni kan tänkas behöva för att säkerställa en ren arbetsmiljö! Vad kan vi göra för er vad gäller kontorsstäd i Västerort? Hör av er närhelst ni behagar, så tar vi det därifrån.  

Vi riktar oss till er med företag som önskar kontorsstädning i Västerort! Vi utgår från Hässelby men har västra Stockholm som vårt arbetsfält. Med andra ord verkar vi i hela Västerort för att kunna hjälpa så många som möjligt! Förutom kontorsstäd, kan vi även hjälpa er med städning av butiks- och lagerlokaler samt övriga kommersiella ytor.

Flagom Allservice AB


Enspännargatan 36
165 57 Hässelby

08-124 202 60

[javascript protected email address]

556927-1116


Kontorsstäd

Städning


logo-image

Om Oss

Vi sysslar med kontorsstäd på ett klimatsmart sätt och använder de golvstädningsmaskiner som krävs för en både noggrann och effektiv städning. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Flagom Allservice AB

Org nr: 556927-1116
Enspännargatan 36
165 57 Hässelby
Tel: 08-124 202 60

Hitta hit